Ajankohtaista

Lämpimästi tervetuloa!

Tämä vuosi on monella tapaa erityinen vuosi.

Suomi julistautui itsenäiseksi 100 vuotta sitten. Suomi oli Venäjän ja Iso-Britannian ohella ainoita sotaan osallistuvia maita, joita ei toisen maailmansodan aikana miehitetty.

Vaasan Marssi hyväksyttiin 20 vuotta sitten IML-kävelytapahtumien joukkoon. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin. Tänä vuonna tapahtuma on myös ns. IML & IVV Cup tapahtuma (http://imlwalking.org/downloads/IML%20&%20IVV%20Cup%20Rules.pdf).

Juhlistaaksemme sekä Suomen 100-vuotista että Vaasan Marssin 20-vuotista historiaa järjestämme sekä Helsingissä että Vaasassa ylimääräisiä IVV-kävelyjä Vaasan Marssia edeltävällä viikolla, joka on samalla Liettuan IML-tapahtuman (Jurbarkas, www.pza.lt) jälkeinen viikko.

Kävelijöillä, jotka osallistuvat näihin kävelyihin, on mahdollisuus saada aivan uusi IVV-leima kävelypassiinsa.

Helsingin seudulla tiistaina 8.8.2017 ja keskiviikkona 9.8.2017 yhdistyksen Helsingissä asuvien jäsentemme järjestämät kävelyt (5 – 10 km) suuntaavat mielenkiintoisin kohteisiin eri puolilla Helsinkiä. Ilmoita osallistumisesta etukäteen sähköpostiosoitteisiin yrjo.saraste(at)kolumbus.fi ja sirkka.simontschuk(at)gmail.com.

Vaasan seudulla keskiviikkona 9.8.2017 ja torstaina 10.8.2017 yhdessä Vaasan Ladun ja vähäkyröläisten kanssa järjestettäviin kävelyihin (10 – 16 km) on bussikuljetukset (lähtö klo 13), minkä takia kävelystä peritään 10 euroa. Mikäli osallistujamäärä jää kovin vähäiseksi, kävelyä ei järjestetä. Ilmoita osallistumisesta etukäteen sähköpostiosoitteisiin helena.kyrolainen(at)netikka.fi ja margareta.blomfeldt(at)agrolink.fi. Paikkoja on rajoitetusti.

Jokaiselle kävelijälle, joka ko. viikon aikana kävelee IVV-kävelyjä 100 km, luovutetaan erikoisdiplomi Suomen 100-vuotisen historian kunniaksi.

Vältämme kertakäyttökulttuuria – ota oma juomamuki mukaan. Myynnissä ja vuokrattavissa mukeja.

Yhteismajoitus: Merenkurkun koulu, osoite: Kirkkopuistikko 33, puh. 040-848 3130

Saaristoretkelle lähtijä: Seuraa säätietoja! Sateiden jälkeen reitillä voi olla vettä runsaastikin. Ilmoita mahdollisista ruoka-allergioista yms. etukäteen.

 

Tervetuloa

Tervetuloa