Aktuellt

Obs! Det har förekommit störningar i vårt anmälningssystem 21.5 – 14.6. Om du inte fick någon automatisk bekräftelse på din anmälning, ber vi att du gör en ny anmälan eller tar kontakt. Vi ber om ursäkt för det skedda.

Vi arrangerar vandringsevenemanget Vaasan Marssi 13.-15.8 om corona-situationen tillåter så, att evenemanget är så säkert som möjligt för alla deltagare. Årets Vaasan Marssi arrangeras dock inte som ett internationellt IML-evenemang, vilket innebär att IML-stämplar, -medaljer osv inte delas ut. Dock utdelas Vaasan Marssi-medaljer och -nummer samt -diplom, IVV-stämplar etc.

Om det kommer för få anmälningar till någon rutt kan vi inhibera den. Vandrarna kan då välja en annan rutt. Vi informerar vandrarna om förändringar i programmet.

Lördag 14.8. ordnas i Vasa även Kesäyön marssi (Marsch i sommarnatten). Den ansvariga arrangören är Försvarsutbildningsföreningen, som vi aktivt samarbetar med i arrangemangen av båda tillställningar.

På vägen till eller från Vasa finns det möjlighet till IVV-vandring på 10 eller 20 km i Tammerfors-trakten, ta kontakt med Liisa Tyllilä, tel. 0400 636 057, e-post: luontonoita@gmail.com eller Hiking Travel, Hit Ky, tel. 050 414 7197, e-post hikingtravel@hikingtravelhit.fi.

 

Välkommen

Välkommen