Vaasan Kävelyklubi ry

Vaasan Kävelyklubi on perustettu vuonna 1992. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kävelyä liikuntamuotona.

Yhdistys järjestää vuosittain kansainvälisen kävelytapahtuman Vaasan Marssin, joka on sekä IML- että IVV-tapahtuma. Osallistumme useita kertoja vuodessa kansainvälisiin kävelytapahtumiin eri puolilla maailmaa pienemmissä ja isommissa ryhmissä. Erilaiselle liikunnalliselle lomamatkalle on tarjolla mukavaa seuraa – jäsenviesteistä saa lisää tietoa.

Tänä vuonna teemme yhteiset matkat Tsekin ja Saksan IML-tapahtumiin sekä lisäksi retkeilemme mm. Uumajassa sekä testaamme uutta Pyhän Olavin pyhiinvaellusreittiä, joka kulkee läpi Pohjanmaan Kokkolasta Vaasaan ja Kristiinankaupungista Vaasaan. Reitti liittyy Ruotsin ja Norjan halki kulkevaan Pyhän Olavin reittiin, jonka päätepisteenä on Trondheim. ks. https://stolavostrobothnia.fi/. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan.

Olemme vuodesta 2000 alkaen lähteneet joka sunnuntai klo 10 yhteiselle 10 km:n kävelylle kauppatorilta. Reitit suuntautuvat eri puolille Vaasaa. Matkaa taitetaan niin että kaikki pysyvät hyvin mukana, tarvittaessa jakaannutaan eritahtia eteneviin ryhmiin. Sunnuntainen kävelyretkemme on kaikille avoin ja maksuton. Retken päätteeksi nautimme yhteisestä omakustanteisesta kahvihetkestä.

’Maijan 10’ on pysyvästi merkitty 10 km:n reitti, jonka kartan ja ohjeet saat hotelli Vaakunan vastaanotosta, mistä saa myös leiman IVV-passiin. Linkki reittiin: https://geoinfo.vaasa.fi/sovellukset/vaasanmarssi/?Vakioreitti

Järjestämme myös muina aikoina eripituisia kävelyjä. Seuraa toimintapalstaa tai ota yhteyttä. 

Vaasan Marssi

Tapahtumiimme osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, vaan kaikki kävelystä kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Yhdistys on jo monena vuonna suunnitellut usealle koululle keväiset kävelyreitit ja ollut myös mukana kävelemässä koululaisten kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, olet erittäin lämpimästi tervetullut yhdistyksen jäseneksi!

Hallitus 2024

Helena Kyröläinen, pj., helena.kyrolainen(at)netikka.fi, puh. 040 736 1238
Tina Lempinen, tina.lempinen(at)netikka.fi, puh. 050 353 1758
Harry Swanljung, harry.swanljung(at)gmail.com, puh. 040 848 3130
Seija Komulainen,  seija.komulainen48(at)gmail.com, puh. 050 534 7008
Maria Elena Del Carpio, mariele_fin(at)hotmail.fi, puh. 040 762 7781
Seppo Takalo, seppo.takalo(at)netikka.fi, puh. 040 830 7719

Jäsenmaksut

Henkilöjäsen 18 €
Perhejäsenmaksu 23€

Maksetaan tilille: Nordea FI73 1528 3000 1027 85, viite 2228 (pakollinen)

Jäsenlomake

Ilmoittaudu jäseneksi sähköisellä lomakkeella tai postittamalla täytetty lomake (jäsenlomake) osoitteeseen: Vaasan Kävelyklubi ry, Huovinkuja 9 D 2, 65320 Vaasa.

Nimi / Namn:
(perhe: ilmoita kaikkien perheenjäsenten nimet ja syntymäajat /
familj: meddela alla familjemedlemmarnas namn och födelsetider)

Syntymäaika / Födelsetid:

Täydellinen osoite / Fullständig adress:

Puhelin / Telefon:

Email: