Tapahtumatiedot

Vaasan Marssi

Ks. oheinen liite:
Vaasan Marssi 2021, tiedote 10.8.2021
Huom! Tarvittaessa tiedote tullaan vielä päivittämään ja muuttuneet kohdat merkitsemään keltaisella.

Merkityt kävelyreitit vaihtelevat päivittäin ja huoltopisteitä on tasaisin välein, mutta edellytämme, että kävelijällä on mukana tarvitsemansa juomat ja syötävät.

Toivomme, että henkilöt, joilla on oikeus käyttää uniformua, käyttävät sitä tapahtumassamme.

Jokainen kävelijä osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Perjantaina on valittavana kaksi reittiä (10 ja 21 km), joille lähdetään Kauppatorilta klo 12.00-13.00. Valittavana on myös luonnonperintöalueelle (UNESCO) suuntautuva saaristoretki (10 km ja 20 km), joka kulkee paikoin vaativassa maastossa, ks. kuva. Retkelle lähdetään klo 8:00 aamulla kaupungintalon edestä. Retkeen kuuluu opastus, bussimatka sekä saaristolaisruokailu (kalakeitto). Retkestä peritään erillinen maksu (perusmaksun lisäksi). Saaristoretkelle tulee ilmoittautua viimeistään 27.7.

Saaristoretkeä koskeva ohje

Archipelago_photo

Lauantaina ja sunnuntaina on valittavana neljä eripituista kaupungin kauppatorilta lähtevää reittiä. Lauantain 25 km:n ja 42 km:n reitit lähtevät klo 10 ja klo 15 (vain 25 km), bussikuljetus. Sunnuntaina 30 km:n ja 42 km:n reitit lähtevät klo 7:00-8:00. 10 km:n ja 21 km:n reitit lähtevät molempina päivinä kauppatorilta klo 8:00-10:00.

Rekisteröityminen

Nouda kävelypassisi ja ohjeet kävelyn lähtöpaikalta ennen lähtöä tai nimelläsi torstaina Visit Vaasan toimipisteestä torilla lähellä patsasta (auki klo 9:00-19:00).

Avajaiset, peruttu

Maalialue, mitalit, diplomi

Mitalit, diplomit yms. jaetaan kävelyn jälkeen. Erillistä loppujuhlaa ei järjestetä.

Tapahtumalla on sekä IML- että IVV-oikeudet, mikä tarkoittaa sitä, että kävelijä voi lunastaa itselleen kävelypassin ja ryhtyä keräämään kävelyleimoja eri tapahtumista (ks. www.imlwalking.org ja www.ivv-web.org). Kolmen päivän IML-kävelystä saa leiman IML-passiin, kun on kävellyt joka päivä vähintään 20 km (yli 70-vuotiaille, alle 10-vuotiaille sekä vanhemmille, jotka kävelevät alle 10-vuotiaan lapsen kanssa riittää 10 km/joka päivä). Huom! Vuonna 2021 tapahtuma ei ole IML-tapahtuma, joten IML-leimaa/mitalia tms. ei jaeta!

Vaasan Marssi kartta

Vaasan Marssilla on oma uniikki maan kohoamisrannikkoa kuvaava mitali. Sen saa, kun on kävellyt tapahtuman jokaisena päivänä. Osallistuessaan toista, kolmatta, neljättä jne. kertaa, annetaan osallistumiskertaa osoittava numero kiinnitettäväksi mitalinauhaan. 

Kaikki osallistujat ovat oikeutettuja myös omaan Vaasan Marssin diplomiin.