Tapahtumatiedot

Vaasan Marssi

Tarkemmat tapahtumatiedot ovat liitteessä.

Merkityt kävelyreitit vaihtelevat päivittäin ja huoltopisteitä on tasaisin välein, mutta edellytämme, että kävelijällä on mukana tarvitsemansa juomat ja syötävät.

Toivomme, että henkilöt, joilla on oikeus käyttää uniformua, käyttävät sitä tapahtumassamme.

Jokainen kävelijä osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Perjantaina on valittavana kaksi reittiä (10 ja 21 km), joille lähdetään Kauppatorilta klo 12.00-13.00. Valittavana on myös luonnonperintöalueelle (UNESCO) suuntautuva saaristoretki (10 km ja 20 km), joka kulkee paikoin vaativassa maastossa, ks. kuva. Retkelle lähdetään aamulla kaupungintalon edestä. Retkeen kuuluu opastus, bussimatka sekä saaristolaisruokailu (kalakeitto). Retkestä peritään erillinen maksu (perusmaksun lisäksi). Saaristoretkelle tulee ilmoittautua viimeistään 27.7.

Archipelago_photo

Saaristoretkeä koskeva ohje, ks. LIITE.

Lauantaina Kauppatorilta lähtevät reitit ovat seuraavat: 10 km ja 23 km (lähtö klo 9:30-10:00). Bussilla lähdetään reiteille 42 km ja 25 km; bussikuljetus lähtee Kauppatorin läheltä City-Marketin kulmasta. Maaliin viimeistään klo 18:00 (tai klo 22:00 mikäli olet lähtenyt 42 km:n reitille klo 10:00 tai 25 km:n reitille klo 15:00).

Sunnuntaina kaikki reitit lähtevät Kauppatorilta: 25 km:n ja 41 km:n reitit klo 7:00-8:00 sekä 10 km ja 20 km klo 8:00-10:00. Maaliin viimeistään klo 18:00.

Rekisteröityminen

Nouda kävelypassisi ja ohjeet rekisteröintipisteestämme Kauppatorilla (lähellä patsasta) torstaina klo 10 – 22 (tai lähtöpaikalta ennen lähtöä).

Avajaiset

klo 18:00-18:30 Rewellissä (ostoskeskus Kauppatorin laidassa).

Maalialue, mitalit, diplomi

Mitalit, diplomit yms. jaetaan kävelyn jälkeen.

Tapahtumalla on sekä IML- että IVV-oikeudet, mikä tarkoittaa sitä, että kävelijä voi lunastaa kävelypassin ja ryhtyä keräämään kävelyleimoja eri tapahtumista (ks. www.imlwalking.org ja www.ivv-web.org). Kolmen päivän IML-kävelystä saa leiman IML-passiin, kun on kävellyt joka päivä vähintään 20 km (yli 70-vuotiaille, alle 10-vuotiaille sekä vanhemmille, jotka kävelevät alle 10-vuotiaan lapsen kanssa riittää 10 km/joka päivä). 

Vaasan Marssilla on oma uniikki maan kohoamisrannikkoa kuvaava mitali. Sen saa, kun on kävellyt tapahtuman jokaisena päivänä. Osallistuessaan toista, kolmatta, neljättä jne. kertaa, annetaan osallistumiskertaa osoittava numero kiinnitettäväksi mitalinauhaan. 

Vaasan Marssi kartta

Kaikki osallistujat ovat oikeutettuja myös omaan Vaasan Marssin diplomiin.