Tapahtumatiedot

Vaasan Marssi

Tarkemmat tapahtumatiedot ovat tässä liitteessä, klikkaa.

Merkityt kävelyreitit vaihtelevat päivittäin ja huoltopisteitä on tasaisin välein, joissa on tarjolla vettä ja joillakin myös pientä syötävää. Ota kuitenkin mukaasi juotavaa ja syötävää sekä oma muki.

Toivomme, että henkilöt, joilla on oikeus käyttää uniformua, käyttävät sitä tapahtumassamme.

Jokainen kävelijä osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Perjantaina on valittavana kaksi reittiä (10 ja 21 km), joille lähdetään Kauppatorilta klo 12.00-13.00. Valittavana on myös luonnonperintöalueelle (UNESCO) suuntautuva saaristoretki (10 km ja 20 km), joka kulkee paikoin vaativassa maastossa, ks. kuva. Retkelle lähdetään aamulla kaupungintalon edestä. Retkeen kuuluu opastus, bussimatka sekä saaristolaisruokailu (kalakeitto). Retkestä peritään erillinen maksu (perusmaksun lisäksi). Saaristoretkelle tulee ilmoittautua viimeistään 27.7.
Huom! Saaristoretki saattaa jo tänä vuonna siirtyä vanhalle reitille – tämä varmistunee toukokuussa.

Archipelago_photo

Saaristoretkeä koskeva ohje, ks. LIITE.

Lauantaina Kauppatorilta lähtevät reitit ovat seuraavat: 42 km (lähtö klo 7:00-8:00) ja 10 km ja 23 km (lähtö klo 9:30-10:00). Maaliin viimeistään klo 18:00.

Sunnuntaina kaikki reitit lähtevät Kauppatorilta: 25 km:n ja 42 km:n reitit klo 7:00-8:00 sekä 10 km ja 20 km klo 8:00-10:00. Maaliin viimeistään klo 18:00.

Rekisteröityminen

Nouda kävelypassisi ja ohjeet rekisteröintipisteestämme Kauppatorilla (lähellä patsasta) torstaina klo 10 – 22 (tai lähtöpaikalta ennen lähtöä).

Avajaiset

Torstai-iltana, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Maalialue, mitalit, diplomi

Mitalit, diplomit yms. jaetaan kävelyn jälkeen.

Tapahtumalla on sekä IML- että IVV-oikeudet, mikä tarkoittaa sitä, että kävelijä voi lunastaa kävelypassin ja ryhtyä keräämään kävelyleimoja eri tapahtumista (ks. www.imlwalking.org ja www.ivv-web.org). Kolmen päivän IML-kävelystä saa leiman IML-passiin, kun on kävellyt joka päivä vähintään 20 km (yli 70-vuotiaille, alle 10-vuotiaille sekä vanhemmille, jotka kävelevät alle 10-vuotiaan lapsen kanssa riittää 10 km/joka päivä). 

Vaasan Marssilla on oma uniikki maan kohoamisrannikkoa kuvaava mitali. Sen saa, kun on kävellyt tapahtuman jokaisena päivänä. Osallistuessaan toista, kolmatta, neljättä jne. kertaa, annetaan osallistumiskertaa osoittava numero kiinnitettäväksi mitalinauhaan. 

Vaasan Marssi kartta

Kaikki osallistujat ovat oikeutettuja myös omaan Vaasan Marssin diplomiin.