Ajankohtaista

Huom! Ilmoittautumisjärjestelmässä on ollut ongelmia ajalla 21.5.-14.6. Mikäli et ole saanut automaattista vahvistusta ilmoittautumiseesi, tee se uudestaan tai ota yhteyttä. Pahoittelemme tapahtunutta.

Järjestämme Vaasan Marssi -kävelytapahtuman 13.-15.8. mikäli koronatilanne sen sallii siten, että tapahtuma on mahdollisimman turvallinen kaikille osallistujille. Emme järjestä tapahtumaa kuitenkaan kansainvälisenä IML-tapahtumana, joten IML-leimoja, -mitaleja yms. ei jaeta. Jaossa ovat kuitenkin Vaasan Marssi -mitalit ja -numerot sekä -diplomi, IVV-leimat yms.

Mikäli jollekin tietyn päivän reitille tulee vähän ilmoittautuneita, harkitsemme sen perumista, jolloin kävelijä voi osallistua toiselle reitille – ilmoitamme tästä kävelijälle.

Lauantaina 14.8. järjestetään Vaasassa myös Kesäyön marssi, jonka vastuullinen järjestäjä on Maanpuolustuskoulutusyhdistys. Teemme tiivistä yhteistyötä molempien tapahtumien järjestämisessä.

Matkalla Vaasaan tai takaisin, voit suorittaa joko 10 tai 20 km IVV-kävelyn Tampereen seudulla, ota yhteyttä Liisa Tyllilään, puh: 0400 636 057, s-posti: luontonoita@gmail.comtai Hiking Travel, Hit Ky,  puh: 050 414 7197, s-posti: hikingtravel@hikingtravelhit.fi

 

Tervetuloa

Tervetuloa